Weblog

Top 10 zomerbanden scooter

  |   banden, scooter, tips, vakantie   |   Geen Reacties

 

Winterbanden voor je scooter gebruik je omwille van de wegligging. Maar waarom zou je in de zomer niet met winterbanden kunnen rijden? Zomerbanden hebben wel degelijk hun nut. Zo zijn ze beter uitgerust tegen het rijden in hoge temperaturen en verkorten ze de remafstand bij hoge temperaturen. Ook hier hebt u de keuze tussen verschillende merken die we van naderbij bekijken.

1 ) Bridgestone

Dit merk van zomerbanden voor scooters blinkt uit door de hoge kwaliteit. Ook de prijs is zeer betaalbaar. Daarom is dit merk op gebied van zomerbanden echt een topper.

2) Continental twist

Continental is een bekend bandenmerk, en niet alleen voor scooters. Het is dan ook geen wonder dat ook de Continental Twist zomerbanden een goede reputatie hebben. Deze zomerband bestaat in verschillende uitvoeringen en prijsklassen

3) Vredestein

Vredestein is een ander klassiek topmerk van banden dat door iedereen gekend is en niet alleen door de scooterliefhebber. Zomerbanden voor scooters van Vredestein staan garant voor kwaliteit. De zomerbanden van Vredestein zijn iets voordeliger dan deze van Continental.

4) Michelin

Michelin produceerde de Michelin Pilot Sport scooterbanden. Dit zijn prima zomerbanden voor uw scooter met al de kwaliteit die je van Michelin mag verwachten. Jammer genoeg worden ze niet meer geproduceerd en staan de laatste banden nu online te koop. Er zijn verschillende prijsklassen, maar je moet er rekening mee houden dat de radiaalbanden vrij prijzig zijn.

5) Deestone

Deestone is een merk van scooterbanden dat opvalt door de lage prijs in combinatie met voldoende kwaliteit om veiligheid te bieden tijdens de zomer. Vooral de lange gebruiksduur van deze band is een voordeel.

6) Kenda

Kenda is een merk uit Taiwan voor scooterbanden. De zomerbanden worden gekenmerkt door hun gunstige prijs en de in verhouding goede kwaliteit. Deze banden zijn geschikt voor diverse weersomstandigheden in de zomer, ook regen!

7) Pirelli

Pirelli is waarschijnlijk het meeste epische merk van alle scooterbanden voor de zomer. De zomerbanden van Pirelli vallen, zeker omdat het gaat over een topmerk, op door hun gunstige prijs.

8 ) Metzeler

Dit is een Duits kwaliteitsmerk van zomerbanden voor scooters. Metzeler is gespecialiseerd in motor en scooterbanden en combineert goede prestaties met een billijke prijs.

9) Schwalbe

Dit merk van zomerscooterbanden is voordelig geprijsd en is zeker een oplossing voor die scooterrijders die rekening moeten houden met een beperkt budget. Het is geen topband, maar voldoet wel aan alle eisen die je van een zomerband mag verwachten.

10) Sava

Ook dit merk van scooterbanden biedt zomerbanden aan. De prijs is vrij laag, maar de kwaliteit is goed, zodat je hiermee een goede aankoop doet.

Geen reacties

Sorry, reacties zijn niet meer mogelijk.