Weblog

Top 5 Winterbanden voor de auto

  |   auto, autobanden, banden, vakantie   |   Geen Reacties

Winterbanden voor de auto. Ook in ons relatief gematigd klimaat blijven winterbanden een must. De opwarming van de aarde is misschien wel een feit, maar iedere winter krijgen we toch weer te maken met een fikse winterprik, waardoor winterbanden voor de auto gewoon een noodzaak zijn. Maar voor welk merk en voor welk model kies je het best. Wij willen je graag helpen door middel van onze top 5

Onze Top 5 Winterbanden voor de auto

  • Michelin Pilot Alpin PA4

Het is geen verrassing dat we dit merk en model hier aantreffen. Iedereen is vertrouwd met het merk van het Michelinmannetje dat steeds garant staat voor kwaliteit. Met deze naam weet je gewoon dat je met een winterband te maken hebt, waar je ‘u’ tegen mag zeggen. Michelin blijft kampioen onder de banden en scoort een goede 4.65 op 5 bij de tevreden klanten.

  • Goodyear Ultragrip 9

Goodyear is een andere bandenreus die het goed blijft doen, zeker op het gebied van winterbanden. Dit is niet voor niets een band van de grootste Amerikaanse fabrikant. Goodyear is en blijft klasse waar je op kunt vertrouwen, zeker bij koude winters. De consument is het daar mee eens en gaf deze stoere band alvast 4.59 op 5. Jazeker, dit is een uitstekende band.

  • Goodyear Ultragrip 8 Performance

En dit is alweer een Goodyear band. Dit is een band die evenwichtig presteert, en algemeen goed gewaardeerd wordt door de gebruikers van verschillende automerken. Hij scoort misschien net iets minder als nummer 2, maar ook deze band is ultrabetrouwbaar. Hij haalt een verdiende score van 4.41 op 5. Zo kun je je in de winter veilig voelen met deze winterband

  • BF Goodrich Winter Slalom KSI

Dit is een zeer goede winterband die uiteraard op technisch gebied alles bied wat je van een band kunt verwachten om de weersomstandigheden te trotseren. Hier mag je op vertrouwen. Ook la staat deze band op 4, hij is nog altijd heel erg goed. Met 4.38 op 5 hoeft hij niet altijd veel onder te doen voor de concurrentie. Hier kun je op vertrouwen.

  • Kenda KR 19 Polar Trax

Kenda winterbanden komen uit Azië en hebben daar een prima reputatie opgebouwd. In Taiwan, Vietnam en China is dit een absolute topper die al sedert 1962 op de markt is. Ook in Europa wint deze betaalbare band aan populariteit. Met ook 4.38 op 5 kun je er prat op gaan dat dit een heel veilige band is.

Geen reacties

Sorry, reacties zijn niet meer mogelijk.