Weblog

Motorvakantie Spanje

  |   motor, vakantie   |   Geen Reacties

 

Spanje kent verschillende mogelijkheden voor bestemmingen voor een motorvakantie. Je hebt de keuze tussen ter plaatste blijven en de regio verkennen of als het ware een trektocht op de motor door Spanje doen. We zetten het graag even voor u op een rij. Hier volgen alvast een paar aan te raden bestemmingen!

Almeria/ Mojacar

Deze regio kunt u verkennen via zowel een rondreis of een stationaire trip. Alles is even mooi, dus we laten deze keuze graag aan jou over. Je motor staat voor je klaar op je reisbestemming, dus je hoeft alleen maar het vliegtuig op te stappen. Omwille van de hoge temperaturen in de zomer, wordt aangeraden deze reis in het tussenseizoen of buiten het seizoen te ondernemen. We stellen dan ook graag de maanden januari, februari, maart, april, mei, oktober, november en december voor om deze trip te ondernemen. Je zult minder andere toeristen ontmoeten, en de omgeving beter kunnen appreciëren!

Mojacar – Nerja – Malaga – Ronda – Antequera – Cordoba – Granada

 

Deze trip geeft je de mogelijkheid om een toeristisch gedeelte van Spanje gedurende 8 dagen met de motor te ontdekken. Het is werkelijk een aanrader om je motorvakantie buiten het seizoen te plannen. In 8 dagen kun je immers heel wat moois ontdekken. Uiteraard kennen we Malaga allemaal, maar jij zult het op de motor kunnen ontdekken op een manier die weinigen je voor hebben gedaan. Wanneer je de mogelijkheid krijgt aangeboden om in kerken of kastelen te overnachten, dan moet je die kans gewoon met beide handen aanpakken!

Wij raden je aan om deze motorvakantie ofwel in maart, april, mei of in oktober, of december te nemen. Op vakantie met de motor, zo leer je Spanje op zijn mooist kennen!

Geen reacties

Sorry, reacties zijn niet meer mogelijk.